Schrijf je in voor de Stadsquiz Huissen

StadsQuiz Huissen? Dat doe je samen!

Beste teamcaptain/geïnteresseerde,

 

Alle bekende ingrediënten die in eerdere StadsQuizzen zaten zullen ook deze keer weer in de Quiz worden gebracht. Zo is er weer een mystery guest, een buitenopdracht en een creatieve opdracht. We spelen met negen verschillende categorieën vragen. Het aantal vragen is op veler verzoek verminderd en teruggebracht naar 20 per categorie.

 

 

De StadsQuiz op vrijdag 5 november 2021 is in een moderner jasje gestoken. Zo wordt het Quizboek met de vragen digitaal aangeboden en moeten de vragen digitaal worden ingeleverd. Ook wordt het mogelijk om vanaf de verschillende teamlocaties de activiteiten van de buitenopdracht te volgen op telefoon of computer d.m.v. “streaming”. Gedurende de quizavond worden jullie door de organisatie op de hoogte gebracht van tussenstanden en andere interessante informatie. Het wordt daarmee een extra spannende avond. Nieuw in deze editie van de StadsQuiz is een digitaal competitie moment van alle teams tegelijkertijd. Het samen bezig zijn en het strijden voor de winst krijgt daarmee een extra dimensie.

 

De avond wordt afgesloten door de bekendmaking van het slimste team en de bekendmaking van de drie goede doelen.

 

We hopen dat we je deze keer ook weer mogen inboeken als deelnemer aan de StadsQuiz.

 

Organiseer een team van tien personen of meer. Als je nog geen volledig team hebt, kijk eens in je directe omgeving, je straat je buurt/wijk. Hoe leuk is het niet om op deze wijze een team te maken. Naast het strijden om eeuwige roem, door de quiz te winnen, leer je ook je buurman -vrouw (nog) beter kennen.

Het is natuurlijk ook toegestaan om via telefonische hulplijnen e.d. je team te laten ondersteunen.

 

Heb je zin, geef je dan zo snel mogelijk op. Dit kan via onze website: inschrijven

 

Naar het overzicht