Schrijf je in voor de Stadsquiz Huissen

Stadsquiz Huissen 2021 gaat door!

Voor de vijfde keer organiseert Rotary Arnhem Huissen de Stadsquiz. De Stadsquiz staat gepland op 5 november en de voorbereidingen om deze editie te organiseren zijn inmiddels in volle gang.

Uitstel is geen afstel!

Vorig jaar moesten we de Stadsquiz uitstellen omdat het feitelijk, maar ook moreel gezien, niet meer mogelijk was om de Stadsquiz door te laten gaan. We hadden het hele programma al wel  kant en klaar staan! Nu staan de lichten weer op groen en kunnen  we de draad weer snel oppakken. We weten natuurlijk nog niet hoe de Coronamaatregelen in november zullen zijn. We hebben wel het  vertrouwen dat de Stadsquiz kan plaatsvinden.  We kijken er naar uit om weer gezellig samen met vrienden, familie, buren, wijkgenoten of in verenigingsverband, de Stadsquiz te spelen.

Wat gaan we doen?

Geef je op met je team. Op vrijdagavond 5 november starten we aan het begin van de avond met de vragen en opdrachten. Omdat de quiz coronaproof moet worden gedaan, zijn er verschillende veranderingen ten opzichte van de voorgaande stadsquizen. Dit betekent dat we in de week darvoor op een avond met de teamcaptains overleg hebben over de nieuwe werkwijzen. Anders dan in de eerdere edities, maken we gebruik van technische hulpmiddelen, waardoor we  teams onderling ook kunnen laten zien hoe ze bezig zijn. Hierdoor wordt het extra spannend. We werken naar een climax toe en aan het eind van de avond, omstreeks 23.30 zijn alle uitslagen bekend en weten we welk team de titel “De Slimsten van Huissen 2021” krijgt.

 Goede doelen

Natuurlijk is de Stadsquizavond erg gezellig. Maar het levert ook iets op. Drie goede doelen worden genomineerd en uiteindelijk krijgen zij een mooie bijdrage. Welke doelen dat zijn? Daar heb je zelf invloed op. Ieder team kan een eigen lokaal goed doel voordragen. zie ook: Goede doelen

Doe mee en vorm je team!

Vorm een team van ongeveer 10 personen of meer. Hulplijnen e.d. (van slimme personen) kan ook interessant zijn. Dat kunnen vrienden, buren, familieleden of clubgenoten zijn. Maakt niet uit. Het is wel handig om mensen te vragen met verschillende kennis en hobby’s. Bijvoorbeeld iemand die creatief is, een echte bèta, iemand die veel reist, muziek maakt en iemand die veel van Huissen weet.

Zet de datum in je agenda en houdt de www.stadsquizhuissen.nl! in de gaten, want alle nieuwtjes en wetenswaardigheden en het aanmelden zijn daar te vinden. Je vindt ons uiteraard ook op Facebook.

 

 

 

Naar het overzicht